Well hello there..

There is a new motherblogger in town!

Aarh.. For lii’ at ta’ den lidt med ro, vælger jeg at starte med en kort introduktion af min dejlige familie og ja, mig selv.

Jeg hedder Line og er 28 år gammel. Jeg bor med min mand, Jonas, og vores dejlige datter Lise som er fra februar 2018. Derudover, har vi tre skønne pelsbørn, vores hund Rosa (Welsh Corgi Cardigan), hun er ligesom sin ejer, meget impulsiv og kortbenet. Samt to løvehoved kaniner, Steve og Pjuske.

Hvis jeg skal beskrive os som familie, er uorganiseret nok det første ord som falder mig ind. Jeg ved ikke om det er noget en familie kan være og/eller om jeg springer skalaen for tekstformidlende dumhed, men sårn’ er det og sårn’ blir’ det. Lise er, trods vores uorganiserede familieforhold, et ret organiseret og velforarbejdet ønske-barn, dertil også den hårdeste opgave jeg har været på til dato, men ikke desto mindre er hun noget vi ønskede os og arbejdede på i lang tid.
Ordet uorganiseret bunder nok i vores mangel på orden og struktur, vi er dog, heldigvis, ved at komme efter det da man kan jo ærligt talt ikke klare sig med barn/børn uden struktur – det er umuligt!

Året 2018, har ikke bare budt på en besat top-chef stilling, som jo er den stilling enhver typisk 1. gangs baby indtager, det bød også på et huskøb – og vi bor nu i en arkitekttegnet 70’er murermester villa med blottede træbjælker – og vi er tossede med det! Vi er nu officielt hr. og fru Danmark med alt hvad det indebærer af børn og dyr, hurra og fred være med det!

Når jeg ikke barsler den med min skønne datter bevilger jeg hjælpemidler som sagsbehandlende terapeut i kommunen. Jonas er uddannet Kok – ja, I know, han er drømmemanden over dem alle!

Det er nok det JEG har brug for at I ved her til en start – hvis I føler at I har brug for mere viden kan I blot spørge, jeg hverken bider eller vrisser – eller, det gør jeg tidligt om morgenen, men venter I til ca. efter klokken 09.00 er jeg forholdvis til at holde ud!

VIGTIG INFO: Jones har droppet skægget – og gudskelov for det!

Mange hilsner

Line.

Skriv et svar